Makelaar Volendam

Makelaar Purmerend | Over Ons


Makelaar Volendam is een initiatief van internetmarketingbureau SearchUser Dit bedrijf www.searchuser.nl wordt gerund door Volendammer Dirk Tuip, voormalig marketingmanager bij Succes Schoonmaak Volendam en het Johan Cruyff Institute. Dirk is in 2009 gestart met Searchuser.nlen biedt oplossingen voor bedrijven op het gebied van google, internet, google adwords en zoekmachine optimalisatie. Dit zorgt uiteindelijk voor meer rendement via internet.

Een toppositie in google is niet meer alleen belangerijk voor de grote landelijke webshops en ondernemers. Het duurt niet lang meer voodat de restaurants in de buurt, de lokale winkels of zelfs de kapper op de hoek te vinden is op het internet! Daar mogen makelaars natuurlijk niet bij onderontbreken. Wij proberen op deze verschuiving in te spelen met speciale op maat gemaakte pakketten voor lokale ondernemers. SearchUser probeert daarbij op zoek te gaan naar toegankelijke, simpele en vooral begrijpelijke oplossingen zodat klanten weten waar ze voor betalen. Hebben de bedrijven eenmaal door dat het effect heeft op hun rendement, dan kunnen we een stap verder gaan. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld zoekmachinemarketing, emailmarketing, google adwords, zoekmachine optimalisatie, het inzetten van een blog of Social Media, continue websiteverbetering leveren door analyzes and optimalisatie en inhoud, etc┤

Bent u ge´nteresseerd in de mogelijkheden van google marketing? Of wilt u ook een plek op www.makelaarpurmerend.nl. Kijk dan eens op mijn blog www.dirktuip.nl of op searchuser.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct contact op te nemen:

SearchUser
06 34656537
dirk@searchuser.nl
www.twitter.com/dicktuip
www.gewooneennormaledag.nlVoor als u op zoek bent naar een makelaar in Purmerend
© MakelaarPurmerend.nl
Bezoek ook: Makelaar Volendam | Makelaar Purmerend | De kracht van Purmerend | De kracht van Volendam